Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Na motorce v Chorvatsku – kam se vydat?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: July 6th, 2021

Jet na motorce podél moře, užívat si vítr ve vlasech a svobodu, kterou zažíváte jen na motorce. Jsou to věci, které si chcete užít? Pokud rádi jezdíte na motorce, pak je dovolená v Chorvatsku a s motorkou jedna z věcí, kterou musíte podniknout. Jízda dálnicí a vedle výhled na moře. Co se vám může líbit víc? Přinášíme pár doporučení na místa, která by vám na seznamu co navštívit v Chorvatsku na motorce neměla rozhodně chybět. Kam jako motorkáři vyrazit v Chorvatsku?

Automotodrom Grobnik

Jde o velmi známý automotodrom poblíž Rijeky, kam se určitě musíte vydat. Pořádají se zde mnoho desetiletí automobilové a motocyklové závody všeho druhu, což je pro každého motorkáře splněný sen. Jako milovníci jízdy na motorce si můžete na okruhu pořídit jízdu.

Lika

Milujete hory? Pak se vám tudy pojede opravdu krásně. Všude okolo je krásný výhled na hory a krajina vypadá opravdu dokonale. Jízdu si užijete jako nikdy předtím. V rámci kulturní potěchy můžete navštívit národní parky Severní Velebit, Plitvice a další. Turisté ocení místa, na některá se dokonce dostanete i na motorce.

Majstorka cesta

Silnice, která vede na hory Velebit. Historická silnice, která spojuje Sv. Rok a Obrovac. Říká se ji také Mistrovská silnice. Jde o silnici, která není náročná a podívaná stojí opravdu za to a je vhodná pro všechny, i ty kteří nejezdí na motorce tak často.

Jadranská magistrála

Chorvatská část silnice, která propojuje Istrii s hranicí s Černou Horou. Pojedete okolo pobřeží, což zajistí krásný výhled na moře. Zastávky je možné provádět v Zadaru, Splitu, Dubrovníku či dalších místech. Občas zde fouká silný vítr, což může na motorce dost vadit. Je-li silnice uzavřená, raději se ji vyhněte.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.