Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Uber Boat – o co jde a jak se jím projet?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: April 24th, 2021

Vaše dovolenková cesta povede do Chorvatska? Určitě se zde nudit nebudete, Chorvatsko nabízí velké množství aktivit, krásných míst a pláží. Přeprava do těchto destinací je velmi častá. Ať už letadlo, auto, autobus nebo vlak. Do cílové destinace se dostanete, ale co pohyb po vesnici nebo městě? Můžete zvolit skútry, taxíky, půjčit si auto nebo využít městskou hromadnou dopravu. Je ještě jedna věc, kterou je určitě dobré vyzkoušet. Jde o Uber, ale ne tak ledajaký. Uber Boat je unikátní služba, která funguje v letní sezóně. Jde o lodní přepravu turistů.

Služby dvou kategorií

Služba se objevila v Chorvatsku už před dvěma roky a letos bude k dispozici určitě znovu. Vybrat si můžete v podstatě ze dvou kategorií – převoz a výlet. Jako zákazníci si tak objednáte rychlou loď, která vám pomůže v přesunu z jednoho pobřeží na druhé, a tím si uděláte výlet nebo vás může lodní přeprava turistů vzít na zajímavá místa, která si vyberete nebo necháte doporučit. Snadněji se tak dostanete na přilehlé ostrovy, které nemusí být dobře dostupné klasickou městskou dopravou. Jedna loď převeze až osm osob a jako lodní taxi si určitě užijete příjemný zážitek.

Kam to bude?

Zvolit můžete tuto přepravu také jako půldenní nebo celodenní výlet, kdy si vyberete místo, které chcete navštívit a objednáte. Vše probíhá přes aplikaci, vyberete místo i loď a pak už jen nastoupíte. Všichni kapitáni mají licence k převozům turistů, takže můžete být bez starostí. Chcete-li si dovolenou užít a vyzkoušet vše, co vám pobřeží nabízí, pak rozhodně nevynechejte lodní přepravu turistů.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.