Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Chorvatská pláž Zlatni Rat – nejznámější pláž a její webové stránky
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: April 18th, 2021

Symbol Chorvatska, krásná pláž, známá pro svou jedinečnost a oblíbenost. V Chorvatsku je velké množství pláží nejrůznějších charakterů a druhů. Každý má rád nějakou jinou – někdo rád ty městské, které mají všechnu vybavenost a možnosti, jiný zase menší pláže, kde není tolik lidí, tolik možností, ale zase cítíte klid a pohodu, kde se nemačká hlava na hlavě. Nejznámější jadranská pláž je k dispozici na ostrově Brač. Jmenuje se Zlatni Rat. Dnes se může nejznámější chorvatská pláž pochlubit svými vlastními webovými stránkami. Co na nich vše najdete?

Zlatá pláž

Cílem vlastních webových stránek je informovat všechny návštěvníky o nabídce služeb, které na pláži najdete. Také určitě najdete aktuality, co se na pláži děje, informace ohledně provozu pláže, předpověď počasí, což vám poslouží ve chvíli, kdy chcete navštívit pláž na jeden den a podobně. Zároveň se na stránkách dočtete nejrůznější zajímavosti o pláži a jejím okolí. Jde vůbec o první pláž, která si vysloužila webovou stránku. Najdete zde informace ve dvou jazykových mutací – přirozeně v chorvatštině a pak také v angličtině.

Informace o cenách a občerstvení

Najdete zde také informace o jídle a pití – jaké kavárny, denní bary nebo rychlá občerstvení jsou k dispozici, co nabízí nebo jaká je jejich otevírací doba. Zjistíte, kolik vás bude stát půjčení lehátka nebo slunečníku. Dozvíte se, jaké sportovní aktivity můžete na pláži podnikat, co se zde dá provozovat. Můžete se podívat na mnoho fotografií a udělat si představu, jak vlastně pláž vypadá a co od ní čekat.

Nejkrásnější pláž Chorvatska

Pláž Zlatni Rat, v překladu Zlatý mys, bodovala v anketách o nejkrásnější pláž Chorvatska. Často také figuruje v celosvětových anketách a žebříčcích různých cestovatelských serverů.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.