Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Dovolená v Chorvatsku – kam vyrazit s dětmi?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: April 6th, 2021

Dovolenková klasika, která se neomrzí. Mnoho lidí nehledá žádnou exotiku a nové destinace. Vrací se rok co rok do Chorvatska, kde to už v podstatě „znají“ a nic je nemůže překvapit. Tisíce lidí vyráží každým rokem na dovolenou k moři právě do Chorvatska. Míříte do podobných nebo stejných destinací, které znáte, kde jste už byli. Nebo naopak hledáte nová místa, kam se vydat. Jak trávit dovolenou, když máte děti? Asi to bude chtít zamyslet se nad časem, který jinak trávíte u bazénu, v baru nebo na diskotékách. Co rozhodně s dětmi navštívit a kam vyrazit?

Rodinka s dětmi

Chorvatsko je přívětivé především pro tyto turisty. Jedou nejčastěji autem, vzdálenost není tak velká, často si pronajmou apartmán, kde budou mít děti i rodiče dost svobody. Často je tak první dovolená u moře českých dětí právě v Chorvatsku. Nejen vzdálenost autem, ale také finanční dostupnost dělá z Chorvatska příjemnou dovolenou pro rodiny s dětmi. Čisté moře, krásné pláže, mnoho plážových a vodních aktivit, možnost rychlých občerstvení, restaurací a velkých a rozličných ubytovacích kapacit dělá z Chorvatska ideální dovolenkovou destinaci pro rodiny s dětmi. Kam vyrazit?

Výlety s dětmi

Když jste v Chorvatsku, určitě kromě návštěv pláží a zmrzlinových stánků, což děti ocení, oceníte také výlety. Vyhledáváte-li přírodu, pak to mohou být některé z národních parků, které vás zavedou na zajímavá a příjemná místa. Výšlapy nebo túry v národním parku Paklenica, překrásná příroda Plitvických jezer, národní park Krka a mnoho dalšího.

Děti jsou také milovníci vody, proto i v Chorvatsku najdete aqvaparky, které můžete navštívit. V Chorvatsku najdete také hned několik zoologických zahrad a farem, které nabízejí příjemný výlet a zprostředkují dětem kontakt se zvířaty. Pokud vás baví historie, určitě stojí za návštěvu město blízké vašemu letnímu pobytu. V těch najdete spoustu možností – historie, kostely, zmrzlinu, suvenýry a možnost se vykoupat na jiné pláži.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.