Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Chorvatsko na lodi – zkuste výlet nebo rovnou celou dovolenou
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: March 24th, 2021

K dovolené často patří různé výlety a poznávání okolních míst. Ať už se vydáte na takový výlet po své vlastní ose nebo za pomoci cestovní kanceláře, máte často na výběr z několika možností. Obvykle to bývá večer v zemi, kde se nacházíte, poznávání přírody, historie, památek, měst nebo nákupy. Jestliže jste u moře, pak jedním z výletů může být také plavba lodí. Vybrat můžete z jednodenního výletu nebo z dovolené na širém moři. Jak je to v Chorvatsku?

Nabídka lodních výletů

Snad přístav nebo turistické středisko přináší širokou nabídku lodních výletů. Každá společnost má hned několik možností, jak přilákat své zákazníky, proto chcete-li si koupit výlet na lodi, určitě nebudete muset hledat dlouho. Velké výletní lodě obvykle nabízí celodenní program, kdy se plavíte po moři, v přístavu máte rozchod, případně se jedete potápět do zátoky nebo projít městem.

Na takových výletech bývá v ceně drink, oběd, ochutnávka místního vína. Výlet na lodi můžete využít také sportovně, kdy se jedete potápět nebo třeba sjíždět řeku. Rafting je velmi oblíbený na řece Cetině a je to neopakovatelný zážitek zejména pro ty, kteří mají rádi adrenalin a akci.

Dovolená na lodi

Chorvatsko je také dostupnou a oblíbenou destinací, pokud chcete zažít dovolenou na moři. Majitelé námořního průkazu si mohou loď vypůjčit a plavit se sami. Ti, kteří si chtějí užít dovolenou a nic nedělání si mohou pronajmout loď i s kapitánem, který se postará o vaše pohodlí. Kde hledat? Vyzkoušejte sílu internetu, kde najdete spoustu nabídek v různých lokalitách. Pak už stačí jen vybrat, objednat a užít si ničím nerušenou dovolenou.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.