Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Vlakem do Chorvatska? Rok 2021 k tomu vybízí!
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: March 18th, 2021

Letošní rok je, co se cestování týče zatím dost nejistý. Nikdo neví, co bude, zda bude možno cestovat, využít k tomu leteckou dopravu a podobně. I v tento čas vlakoví dopravci plánují, co dál. Jeden z nich přišel s možností přepravy z Česka do Chorvatska. Není to věc zbrusu nová, z České republiky se i předtím dalo dostat do Chorvatska. Vyžadovalo to však několik přestupů, což se zavazadly nebylo zrovna pohodlné a jednoduché. Český přepravce jede z České republiky přímo do Chorvatska, přestupy tak nejsou nutné.

Cesta vlakem už v loňském roce

Už v loňském roce jste mohli cestovat do Chorvatska pohodlně vlakem a to bez přestupů. Vlaková doprava se těšila velké oblibě, možná je to o něco pohodlnější, s možností se projít uličkou, pohodlně si sednout, protáhnout se. Vlaky budou kopírovat loňský úspěch, kdy jezdili třikrát týdně a v sezóně každý den. Lépe řečeno červen a září budou vlaky jezdit tam a zpátky třikrát v jednom týdnu. Během prázdnin, červenec a srpen bude vlak jezdit tam a zpátky každý den.

Vlaky budou odjíždět z Prahy, Brna a Bratislavy. Kromě chorvatské Rijeky letos vlaky pojedou také do Splitu. Kromě jiného mohou cestující využívat také navazující autobusovou dopravu, která je může odvést do jiných částí Chorvatska nebo také do blízkých zemí (Černá hora, Bosna a Hercegovina a podobně). První vlakový spoj směr Chorvatsko by měl vyjet už na konci května a podle ohlasů se těší velkému zájmu. I když aktuálně nikdo neví, co bude v létě a zda bude možnost cestovat, pokud bude možná cesta, spousta lidí ji určitě využije k cestě do Chorvatska vlakem.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.