Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Cesta do vesnice? Tyto chorvatské vesnice vás nadchnou svou krásou!
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: March 12th, 2021

Velká přímořská letoviska jsou stále velmi populární a oblíbená, ale znáte to. Kde je spousta lidí, tam může být poněkud těsno. Spousta lidí, všudypřítomný hluk, ruch, to může být příjemné chvíli. Když si chcete vyrazit na dovolenou, která bude ryze odpočinková, tichá a příjemná, asi se poohlédnete po jiném místě. Klidnějším, kde však bude taky tak krásně, jako v hlavních destinacích. Kam se vydat? Známe pár vesnic, které vás nadchnou svou krásou, kde se budete cítit příjemně a dovolená bude přesně podle vašich představ.

Motovun

Trávíte-li dovolenou na Istrii nebo se tam chystáte, pak může být cílem vaší dovolené Motovun. Pokud chcete Chorvatsko poznat jinak, je to pro vás ideální vesnička. Motovun sice neleží u pobřeží, ale její historické části vás nadchnou. Do nich se dostanete pouze bez auta, těm je do historických částí vjezd zakázán. Užijete si bary, obchůdky, příjemné restaurace, krásné výhledy na údolí Mirna, vinné révy, olivové háje a další. Jako výlet je tato vesnička dobrá alternativa.

Podobuce

Poloostrov Pelječac nabízí vesničku Podobuce. Vesničku najdete v menší zátoce a od prvního pohledu budete okouzlení. Domečky okolo krásné oblázkové pláže, vinice. Ideální místo pro relaxaci, plavání v moři, popíjení výborného vína či jiných nápojů, procházek okolo pobřeží nebo malebnými uličkami.

Veli Lošinj

Barevné městečko leží v zátoce ostrova Lošinj. I když v překladu Veli znamená velký, opak je pravdou. Jde o malé městečko, které má kouzelné pláže a hlavně dechberoucí pohledy na moře, které se snad nikdy neomrzí. V přístavu najdete bary, kavárničky, restaurace, takže si k pozorování lodí a výhledů můžete dát dobrou kávu, víno nebo nějakou místní specialitu.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.