Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Baška Voda – proč se do něj stále vracíte?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: January 18th, 2021

Ráj na zemi, tak někteří říkají obecně Chorvatsku. Pro někoho obyčejná dovolenková destinace, pro jiného místo, které dobře znají, kde jim je dobře, kde se cítí jako doma a mohou si užít klidu, pohody, ale třeba také večerních festivalů a zábavy. V rámci dovolené přemýšlíte, kde bude váš cíl dovolené. Spíše klidnější místo? Nebo naopak místo, kde to žije nočním životem? Baška Voda je přesně to, co hledáte, po všech směrech. Zamilujete si ji ve chvíli, pokud chcete od dovolené klid, pohodu, sluníčko, krásné moře, příjemné pláže. A noční život? Nebojte, i na ten se zde najde prostor

Proč zrovna Baška Voda?

Střední Dalmácie se může právem chlubit, náleží ji totiž Makarská riviéra, kterou mnoho turistů hodnotí jako top místo v Chorvatsku. Je zde podle mnohých tepleji, než kdekoliv jinde v Chorvatsku, výborné jídlo, město, palmy, hory, borovicové lesy, pobřeží, spousta pláží. Proč teda zvolit právě toto místo?

Dostupnost

Chcete-li si dopřát na dovolené vše, co hrdlo ráčí a zároveň se neuvazovat k hotelu a jeho režimu, pak si v Bašce vodě užijete. Disponuje mnoha restauracemi, kavárnami, pekárnami, rychlým občerstvením a obchody. Dáte si zde dobrou snídani, oběd, ale třeba také na kávu, večeři s krásným výhledem a podobně. Nakoupíte sobě i druhým dárečky, projdete se večer po promenádě, dáte si dobrou zmrzlinu.

Výlety do okolí

Nejste zrovna plážoví povaleči nebo chcete vyrazit na jeden či dva výlety? Baška Voda je asi deset kilometrů od Makarské. V dojezdové vzdálenosti je třeba také Brela, Hvar, Brač, Trogir, Šibenik, Split a mnoho dalšího. Vyznavači adrenalinu mohou k vodopádům nebo k řece Cetině, kde se dá sjíždět na raftech.

Mimo sezónu

Nemusíte se bát, že mimo sezónu by zde nebylo co dělat. Naopak, najdete zde krásná místa pro pěší túry, můžete jít do hor, vyjet si na projížďku na kole a vyzkoušet spoustu dalších sportů. Baška Voda je zkrátka ideálním místem, kam se budete rádi vracet!

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.