Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Dovolená v Chorvatsku – kde se ubytovat?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: February 12th, 2021

Až to situace dovolí, jste rozhodnuti vyrazit na dovolenou a trochu si od toho všeho, co se událo, odpočinout? Vybrali jste jako svou cílovou destinaci Chorvatsko, protože víte, že dojezdová vzdálenost autem je přijatelná, cestu už pravděpodobně budete znát, víte, jak to v dané zemi chodí. Ve chvíli, kdy se rozhodujete nad tím, čím do Chorvatska jet, kdy jet, musíte také vybrat místo, kde se ubytovat. Většina z turistů volí mezi ubytováním v soukromí nebo v kempu. Hotely či penziony jsou nejčastěji pro ty, kteří jedou na dovolenou přes cestovní kancelář a chtějí mít dovolenou se vším všudy, s komfortem. Kam se na dovolenou vydat? Do kempu nebo zvolit apartmán? Vše má své plusy i mínusy.

Když se ubytujete v kempu

Zejména mimo hlavní sezónu může jít o super místo, které není přeplněno. Navíc, když se řekne kemp, nemusí to nutně znamenat stan, ale třeba také chatku nebo mobilní domek. V sezóně zde musíte rezervovat ubytování v předstihu, nebudete mít svůj kýžený klid. Oproti apartmánům však jde o výrazné ušetření, takže počítáte-li každou korunu, určitě se vám tohle vyplatí. Ve stanu obvykle bývá horko, klimatizace není vždy na místě, takže pokud nejste milovníky vedra, asi je třeba se nad tím zamyslet.

Když se ubytujete v apartmánu

Apartmány dopřávají soukromí, vlastní kuchyňku, toaletu i klimatizaci, takže komfort a pohoda je zajištěná. Spousta turistů je bere jako nejlepší variantu, ubytování v soukromí, většinou u místních je něco, co si zamilujete. Budete mít prostor, zároveň zde pro vás domácí budou vždy připraveni, pomoci či poradit. Vlastní balkon, kde můžete trávit odpočinkové dny i večery. Pohodlná postel, klimatizace, to často dělá divy. Navíc můžete vybírat město, vesničky či místo, kde máte přístup k městské či soukromé pláži, obvykle se k ní dostanete poměrně rychle a snadno.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.