Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Kam na prodloužený víkend? Chorvatsko láká nejen na moře!
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: December 18th, 2020

Podzim neznamená, že do Chorvatska jsou všechny cesty zavřené. Můžete objevovat krásy místních památek, odvážnější si přeci jen užijí koupání v moři, ale hlavně si užijete teplejší počasí, pohodu a letovisko, kam jezdíte k moři, získá novou perspektivu. Můžete utéct z podzimního nevlídného počasí, které na vás může čekat u nás, Chorvatsko láká na krásné počasí, výhodné ceny, minimum turistů. Poznat Chorvatsko jinak, to se jen tak každému nepoštěstí. Většina turistů využívá hlavně letní sezónu. A co si během prodlouženého víkendu užít? Máme pro vás pár tipů, kam se vydat!

Dovolená mimo sezónu

Na dovolenou mimo sezónu už dnes není tak zvláštní, ovšem často se jezdí do exotických destinací a na místa, která v létě nejsou dostupná finančně, nebo tam není to správné počasí. Chorvatsko na podzim, nebo třeba v zimě? To je přece nemyslitelné! Vyzkoušejte to! Během čtyř dní můžete v Chorvatsku zažít spoustu věcí. Kam se vydat?

Historická Pula

V létě se převážně zdržujete u moře nebo bazénu, takže nějaké ty procházky městem či snad zájem o historii provozujete večer. Přitom Chorvatsko, to není jen a pouze moře a pláže, ale také spousta historie, památek. Taková Pula je historií přímo protknutá, najdete zde krásný římský amfiteátr, krásné malebné uličky, restaurace a kavárny, které jsou přímo na promenádě.

Romantika v Rovinji

Malebné městečko Rovinj láká k návštěvě zejména zamilované. Chcete si užít romantický výlet nebo oslavit výročí a podobně? Tak právě toto městečko je pro vás to pravé! Kouzelné obchůdky, ve kterých najdete všechno, co jako turisté potřebujete, uličky, ve kterých to dýchá starobylou atmosférou, galerie, muzea, kavárny, rackové, pohled na klidně se pohupující moře. To všechno zažijete. Když si ke všemu sednete na pláž při západu slunce, romantika zcela ovládne váš den.

Venkovský Sveti Juraj

Máte raději poklidnější místa, kde není moc lidí a užijete si klidu? Pak je to právě Sveti Juraj, který vás láká klidem, milými lidmi, pohostinností a typickým venkovským životem. Tržnice, kde najdete vždy vše čerstvé a chutné, restaurace, kde pro vás připraví to nejlepší jídlo a pohodu, která jde cítit z každého koutu.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.