Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Chorvatsko mimo sezónu – proč tam vůbec jezdit?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: January 12th, 2021

Jet do Chorvatska jindy než o letních prázdninách? V té době to tam nejvíc žije, můžete zažít skvělé večírky, party nebo festivaly v ulicích, kde to žije a jde o nezapomenutelné chvíle, které vám mohou také přihrát nějakou tu letní romanci, příjemné chvíle nebo třeba jen rodinné dovolené či dámskou dovolenou. Nenapadlo vás nikdy jezdit do Chorvatska mimo sezónu, protože vám přijde, že tam nic není k vidění, bude určitě i zima, moře bude ledové a podobně. Jsou to však jen předsudky, které vám mohou bránit užít si dovolenou mimo sezónu.

Proč jet mimo hlavní sezónu?

Už v červnu nebo září zjistíte, že se Chorvatsko výrazně mění a přetváří. Jak vlastně taková dovolená mimo sezónu vypadá a proč se do Chorvatska vydat právě v této době? Co vám může přinést a z čeho se naopak budete těšit? Dovolená mimo sezónu bude zcela určitě jiná. Proč jet do Chorvatska mimo hlavní letní sezónu?

Mnohem méně lidí

I když je spoustě těch, kteří si rádi užijí dovolenou mimo sezónu, pořád je tato doba podstatně méně vyhledávaná. Z toho pramení, že seženete lépe ubytování a to třeba i ve stylu, který se vám líbí. V oblíbené destinaci to nebude hlava na hlavě a vy si tak můžete vybírat, kam zamířit do restaurace na jídlo, najít si klidnou a tichou pláž nebo vyrazit na dobře známé místo bez obav, že všude bude plno turistů.

Vše je levnější

Během sezóny se cena všeho v Chorvatsku výrazně liší než mimo sezónu a to především v dovolenkových destinacích. Ceny se týkají především apartmánů a veskrze ubytování, ale také třeba vstupů na různá místa. Mění se třeba také ceny parkovného, někdy se může snížit cena v pouličních stáncích, cena jídla na pláži nebo také ceny v některých restauracích.

Pohodová cesta

Nejde to zaručit vždycky, ale mimo sezónu do Chorvatska nevyráží tolik autobusů, tolik aut, takže se dá předpokládat, že cesta na dovolenou bude pohodová, průjezd bude jednodušší, nebudete muset čekat hodiny v kolonách, před hranicemi, v zácpách nebo u mýtných bran. Cesta uběhne rychleji, vy budete méně unavení, nebudete naštvaní a vše může jít hladce!

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.