Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Kam na dovolenou – nejlepší chorvatské kempy
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: August 27th, 2020

Dovolená v kempu má svou bohatou a dlouhou historii a je spousta těch, kteří si rádi zaplatí chatku nebo místo pro stan a kempují na jednom místě nebo během dovolené prostřídají několik míst. Jde o možnost levného a pro mnohé skvělého ubytování. A v zahraničí obzvlášť. Chcete ušetřit, víc si dopřát nebo už tak napjatý rozpočet trochu snížit? Pak je dovolená v chorvatském kempu jedna ze skvělých možností, jak trávit dovolenou. Přemýšlíte, jaký kemp zvolit? Chcete pohodlí, nějaké ty služby, ale zároveň příznivou cenu a místo, kde se druhým líbí a rádi se zde vracejí? Přinášíme pár tipů, které můžete pro dovolenou zkusit využít.

Istrie – Zelena Laguna

Jde o rušný kemp, který se zaměřuje na rodiny s dětmi, což pro některé, kteří chtějí dovolenou klidnou a pohodovou, může být problém. Byla zde třeba také nudistická pláž, ovšem tu zrušili, takže už je kemp opravdu pro rodiny s dětmi. Děti si přijdou na své díky animačním programům nebo také při sportovních aktivitách. Chcete trochu zábavy? Jezdí zde vláček do Poreče, který turisty sváží.

Krk – Njivice

Ostrov Krk je turisty hodně oblíbený a kemp Njivice je jedním z těch nejoblíbenějších na ostrově. Ocení ho například turisté, díky mnoha stezkám, milovníci potápění nebo třeba ti, kteří do Chorvatska přijeli za sportovním rybolovem. Turisté zde najdou plně vybavený kemp, kterému nechybí přívod vody, elektřina nebo třeba wifi připojení.

Murter – Slanica

Ostrov Murter objevují turisté v poslední době. Určitě si zde přijdou na své milovníci malebného prostředí, přírodních krás a také historie. Právě zde se nachází jeden z nejkrásnějších chorvatských kempů. Milovníci plážové pohody a povalování si užijí lenošení, ale také chodci či pěší turisté si přijdou na své.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.