Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Cesta do Chorvatska – jak ji přežít a zvládnout?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: July 27th, 2020

K Jadranu se rok co rok vydávají k moři tisíce turistů, kteří si chtějí užít dovolenou za poměrně přijatelnou finanční částku. Po cestě k moři vás však může potkat spousta nepříjemností, které musíte rychle a co nejefektivněji řešit. A mohou to být opravdu nejrůznější nepříjemnosti. Po cestě se někomu může udělat nevolno, což cestu dosti ztíží, pokazí se klimatizace a nepříjemné horko vás během cesty potrápí, stane se vám nehoda, zastaví vás policie a zaplatíte pokutu, píchnete nebo cokoliv jiného. Jak během cesty na jednotlivé potíže reagovat? Co si s sebou do auta rozhodně přibalit, aby vás nic nepřekvapilo? Přípravu nepodceňujte a díky tomu bude vše jednodušší!

Příprava na nečekané

Zkontrolujte určitě svou lepicí sadu a v případě potřeby je dobré mít u sebe rezervu. Tu však také zkontrolujte, protože i ona může vypovědět službu, když to na cestě budete potřebovat. Mít s sebou hever nebo klíče k povolení kol se také vyplatí. Proč? Právě defekty jsou jednou z nejčastějších poruch na cestě do Chorvatska a v takové situaci poté musíte volat pomoc, která se může prodražit.

Nevyzpytatelné ledničky v autě

Je pohodné a dobré, když máte jídlo a pití na cestu chlazené? V autě, ale přirozeně takové jídlo teplá a vy tak přistoupíte k jednoduchému kroku – koupě přenosné ledničky. Tu stačí strčit do zásuvky v autě a jedete. Ovšem taková lednička může mít vliv na baterku, respektive na její výdrž. Nechcete, aby se stal problém? Pak po vypnutí motoru vypněte ledničku ze zásuvky.

Mějte po ruce mobil

V něm můžete mít nejen číslo na pojišťovnu, která vám pomůže řešit situaci, ale také vás může uklidnit a poradit, co dál. Mnoho pojišťoven má také nejrůznější aplikace, které celou situaci usnadňují a vy tak jen vyplníte formulář a pomoc přijede během pár minut.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.