Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Dovolená v Chorvatsku – kam vyrazit za různými akcemi?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: July 15th, 2020

Chorvatsko je stále oblíbená destinace pro spoustu turistů, nejen pro ty české. Je to blízko, někdy si tam připadáte „jako doma“, protože chorvatšině spousta lidí rozumí, případně ví, co a jak si objednat. Léto zde tráví stále dost turistů. Můžete se tam vydat znovu a znovu a pokaždé je něco, co by vás mohlo překvapit a nadchnout. Ať už je to nalezení nového ubytování, příjemného letoviska či místa. Nebo třeba najdete novou pláž, kde není moc lidí a vy si můžete užít klid a ticho? Hledáte v Chorvatsku také něco jiného? Nějakou akci, kterou třeba jinde nezažijete?

Rabska fjera

Máte rádi středověk? A chcete vyzkoušet nějakou podobnou oslavu nebo slavnost? Místo, kde nakoupíte na středověkém tržišti, můžete se podívat na středověké kostýmy nebo být u rytířských turnajů je právě ve městě Rab. Zde se dochovává největší a nejstarší středověká slavnost v Chorvatsku. Slaví se zde již od roku 1364. Ostrov se vrátí zpátky v čase a od 25 – 27. července si zde užijete středověk v plné parádě.

Bitva o Bakar

Není to středověk, co vás láká, ale moře a s tím spojené námořní bitvy? Fascinují vás lodě a vše s nimi spojené? Pak si užijete rekonstrukci námořní bitvy o Bakar. Tato rekonstrukce s benátským loďstvem se spojuje s ohňostrojem. Jde o jednu z největších námořních bitev, které se odehrály v chorvatském pobřeží. Kdy tato rekonstrukce probíhá? Vždy 15. července.

Ultra Europe

Jste milovníky muziky? A zejména pak je pro vás nejlepší a srdcová ta elektronická a možná i taneční hudba? Pak jste v Chorvatsku správně! Existuje zde spousta klubů, kde tuto vášeň ukojíte. Může to být třeba na hudební party Ultra Europe. Koná se každý rok od 14. do 16. července. Je to populární festival, který rok co rok navštíví na 150 tisíc fanoušků.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.