Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Dovolená v Chorvatsku – na čem ušetříte? 2
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: April 8th, 2020

Chystáte se na dovolenou do Chorvatska, ale váš rozpočet je pro letošní rok poměrně napnutý? Nejste si zcela jistí, jak to bude a i když se do Chorvatska dostanete, patrně to nebude takové jako ostatní roky. Nechcete však dětem upírat zmrzlinu nebo to, co se jim bude líbit, ale nějaká pravidla by být měla. Říká se, že Chorvatsko je jedna z těch nejlevnějších dovolených, ale i tak vám to zatíží rozpočet. Dá se vůbec na dovolené ještě ušetřit? Nechcete platit zbytečně peníze navíc za ubytování, jídlo a další a další věci. I na levné dovolené v Chorvatsku se dá něco ušetřit.

Vlastní doprava

Jedete-li na dovolenou do Chorvatska, pak se můžete vydat na vlastní pěst. Zbytečně nezaplaťte cestovním kancelářím za zprostředkování, ušetříte spoustu peněz. Autem si navíc můžete zajet kamkoliv, kam chcete. Nemusíte stagnovat na jednom místě, vyberete si lokalitu, která se vám bude nejvíc líbit.

Najděte správné ubytování

Můžete jet na dovolenou a až na místě najít správný apartmán v soukromí, který pro vás bude nejvhodnější. Na místě, přímo od místních, je ubytování podstatně levnější než přes nejrůznější portály. Vyzkoušet můžete nabídky na internetu, servery, které nabízí velké množství ubytování. Cestovní kanceláře mají vysoké přirážky.

Vybírejte pečlivě

Pozorujte místní a také se podle toho chovejte. Místní lidé si nesednou do drahé restaurace, ale přesto si jdou sednout ven, s přáteli a dají si výborné jídlo. Hledejte restaurace, které možná nebudou mít skvostný výhled, ale ceny budou příjemné. V Praze si také domácí nesednou do restaurace u orloje, ale najdou v postranních uličkách levnější varianty. Víno si kupte ve vinárně nebo klasickém obchodě. Nevíte, kam se vydat? Poptejte se místních, ti velmi rádi poradí a doporučí, kam a jak se vydat na výlet.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.