Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Dovolená v Chorvatsku – na čem ušetříte? 1
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: March 27th, 2020

Chystáte se na dovolenou do Chorvatska, ale váš rozpočet je pro letošní rok poměrně napnutý? Nejste si zcela jistí, jak to bude a i když se do Chorvatska dostanete, patrně to nebude takové jako ostatní roky. Nechcete však dětem upírat zmrzlinu nebo to, co se jim bude líbit, ale nějaká pravidla by být měla. Říká se, že Chorvatsko je jedna z těch nejlevnějších dovolených, ale i tak vám to zatíží rozpočet. Dá se vůbec na dovolené ještě ušetřit? Nechcete platit zbytečně peníze navíc za ubytování, jídlo a další a další věci. I na levné dovolené v Chorvatsku se dá něco ušetřit.

Oblíbená dovolená

Chorvatsko bývá poměrně levné a dá se na něm ušetřit. Jednou z prvních rad je, že se vyplatí jet na dovolenou mimo sezónu, pokud máte tu možnost. V takovou dobu je všechno levnější – od ubytování, vstupů na nejrůznější památky, ceny v restauracích, suvenýrů a mnoho dalšího. Nemůžete si vzít dovolenou v jiném termínu než o prázdninách? Případně nemůžete děti omluvit ve škole? I tak se dá ušetřit!

Zaměřte se na výlety

Výlety lodí jsou na dovolených oblíbené a často vyhledávané. Zejména tehdy, kde existují krásné ostrovy či ostrůvky, kam se dostanete lodí a užijete si krásný výlet. Chorvatsko je rájem ostrovů, takže zde se výlety na lodi opravdu vyplatí. Pozor však, jak si takový výlet pořídíte. Je zbytečné platit desítky eur za výlet, který ve skutečnosti může stát méně. Existuje veřejná lodní doprava, kterou využívají místní lidé, a díky tomu se přesunete na ostrov, který chcete. Na ostrově si zajdete do restaurace, uděláte si vlastní sendviče nebo se najíte u stánků. Program? Ten si uzpůsobíte vlastním potřebám, nemusíte se vracet v danou dobu a odjet další lodí. Celé vás to vyjde mnohem levněji než u cestovní kanceláře, kterých je v okolí spousta.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.