Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Adrenalinová dovolená – vyzkoušejte lanový park!
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: October 22nd, 2019

Dovolené jsou v plném proudu, a pokud ji máte ještě před sebou, pak určitě přemýšlíte, co na ní budete dělat. Nejste z těch, kteří by seděli jen a pouze na jednom místě, kochali se přírodou nebo jen tak leželi celé dny na pláži a odpočívali? Pár dní to zvládnete, to nic, ale když už je to víc jak tři nebo čtyři dny, pak to chce nějakou akci a aktivitu. Máte rádi adrenalin, sport a pohyb? Naučíte a vyzkoušíte si rádi něco nového a nevšedního? Pak můžete navštívit lanový park. Tam dáte průchod všem aktivitám, které vás jen napadnou!

Lanová centra, která zaujmou

Lidé obecně rádi hledají věci, které by mohli ještě vyzkoušet. Do módy se dostala různá lanová centra, kde se seznamujete s prvky lezení. Lezecké stěny, lana, výšky, karabiny, rovnováha, překážky a mnoho a mnoho dalšího. Jde o dosti adrenalinový sport, který máte v rukou sami. Můžete si říci, co všechno zvládnete, co už je nad vaše síly, kam se vydat a kam naopak ne. Tento sport v Chorvatsku můžete provozovat v lesích, větvích či korunách stromů. Můžete zde zvládnout svůj strach z výšek, naučíte se základům rovnováhy, překonávat překážky a podobně. Dodržujete bezpečnostní pravidla, kdy se budete pohybovat ve výškách.

Jižní Istrie

Právě zde se nachází u obce Glavani adrenalinový Park Glavani, který najdete na severovýchodně od Puly. Tento park založili dva mladí milovníci sportovního skalního lezení a vybudovali adrenalinový park, do kterého se vrací spousta návštěvníků. Pak byl otevřen v roce 2012 a disponuje třemi stezkami – žlutou, modrou a černou. Žlutá je pro začátečníky, modrá klade poněkud vyšší nároky na návštěvníky, pohybují se ve výšce okolo pěti metrů. Černá pak nejtěžší, pohybujete se ve výšce okolo deseti metrů, zvládáte překážky, volně se pohybujete na visutých lávkách, pohybujete se ve výškách bezpečně a beze strachu. Pokud toto zvládnete, získáváte diplom High Road Course.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.