Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Adrenalinová dovolená – kde vyzkoušet vzdušné sporty v Chorvatsku?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: October 15th, 2019

Chorvatsko je zemí mnoha možností a vydáte-li se zde na letní dovolenou, určitě si přijdete na své. Ať už se rádi povalujete na pláži, kdy nemusíte nic řešit, jen odpočíváte a lenošíte, nebo si uděláte nějaký ten výlet po okolí, abyste načerpali nějakou tu historii a krásu okolo. Rádi létáte letadlem? Je to pro vás vrchol dovolené, kdy sedíte v letadle, vidíte, jak se odlepuje od země a sledujete jen města, mraky, oblaka nebo cokoliv jiného, co se sledovat dá? Koketujete s myšlenkou seskoku padákem nebo tandemovým seskokem? Přemýšlíte, že na dovolené vyzkoušíte nějakou tu adrenalinovou aktivitu?

Vzdušné sporty, které si zamilujete

Chcete dobít oblaka? Vyzkoušet si něco, co by pro vás bylo vzpomínkou na dovolenou, kterou jste letos zažili? I v Chorvatsku si můžete dopřát vrchovatou měrou adrenalinové zážitky, které si zamilujete! Vyzkoušet můžete mnoho vzdušných sportů – ať už se proletíte balonem a budete obdivovat Chorvatsko zase z jiné perspektivy, vyzkoušet si paraglidery, paragliding, skok z letadla a další a další adrenalinové vzdušné sporty. Můžete nasednout na balon a z Medvednice se dostat až k horizontu. Můžete si vychutnávat severní vrcholky Učky a Žumberku a na Biokovu a Rilci, na ostrovech Krk, Brač a Hvar, zde je spousta lokalit pro paragliding.

A o co vlastně v paraglidingu jde? Vyzkoušejte si svobodu létání. Prohlédnete si přírodu z výšky, užijete si jinou perspektivu, pohodu a zjistíte, jaké to je, pohybovat se volně ve vzduchu. A co je vlastně paragliding? Jde o letecký sport, v podstatě je to plachtění vzduchem, ke kterému se používá paraglidingové křídlo nebo kluzák. Startuje se rozběhem z kopce nebo z roviny, kde vám pomůže v rozběhu vlečné zařízení. Užijte si adrenalinový sport i na dovolené!

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.