Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Chorvatsko z jachty – neobvyklá dovolená, kterou si zamilujete
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: September 8th, 2019

Když jste na dovolené u moře, nedá vám to a prohlížíte si jachty, které kotví v přístavu? Jejich vzhled, luxus, kterým oplývají? A někdy také závidíte těm, kteří na jachtě vidíte? Takováto dovolená musí být vskutku neobvyklá a krásná! Plout jen tak na volném moři, to přeci musí být zážitek, který jen tak někdo nemá. Ano, celodenní výlet na lodi se tomu může trochu rovnat, ale žít na jachtě, i kdyby jen pár dní, to je něco, po čem spousta lidí touží. Můžete si takovou dovolenou dovolit i vy?

Sen, který se nesplní

Takto lidé vnímají dovolenou na jachtě. Je to jistě drahá záležitost, stoprocentně taková dovolená stojí spoustu peněz. Samozřejmě záleží na tom, na jaké jachtě plujete. Ty, které jsou přepychově zařízené a navíc opravdu obrovské, jistě drahé budou a plavba na nich vás jistě vyjde draho. Nicméně jsou takové, které jsou finančně dostupné. Ještě ke všemu, když se vydáte na plavbu například do Chorvatska, což je destinace dostupná a přitom krásná. Nemusíte tak šetřit roky nebo se zadlužit jen kvůli tomu, že si chcete dopřát vysněnou dovolenou. Můžete si pronajmout jachtu a dovolená snů může začít. A dokonce ani nemusíte mít kapitánské zkoušky!

Pronajměte si loď i s kapitánem

Existuje totiž možnost pronajmout si jachtu i s kapitánem. Samozřejmě, nebude to dovolená za „pár korun“, kterou máte v klasickém hotelu nebo ubytování v soukromí, ovšem sejde-li se parta přátel nebo rozvětvená rodina a náklady se rozpočítají, pak to není tak vysoká částka, která by vám mohla zruinovat rodinný rozpočet. Dovolená na jachtě tak může být brzy uskutečnitelný sen, kterého se nemusíte vzdávat! Trochu jiná dovolená, která by se vám mohla líbit. Dál od turistických letovisek a natřískaných pláží, kde pomalu není k hnutí.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.