Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Kam v Chorvatsku na pláž? Vyzkoušejte některý z tipů! 2
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: August 8th, 2019

Jedete na dovolenou do Chorvatska a už dopředu brouzdáte internetem, co kde vidět? Připravujete se na cestu, sledujete, jak to vypadá na silnicích, zda hrozí objížďky a mnoho dalšího. Kromě toho hledáte, co se objevuje v okolí. Jaké najdete památky? Které nejbližší město si musíte prohlédnout? Nebudete chtít trávit horké dny jen na pláži, někdy to chce procházku nebo návštěvu památek.

Krásné, ale neznámé pláže

Chorvatsko je známé svými plážemi, to bezesporu. Snad každý hotel či penzion disponuje nějakou pláží, a když ne, k dispozici je vždycky ta městská, která pojme spoustu lidí. Máte raději klid a ticho? Pláže, kde se to nehemží turisty a dětmi? Kde si budete moci odpočinout a možná i trochu oddechnout? Kde nebudete muset mít strach, že bude přelidněno? Kde možná nepotkáte ani živáčka? Pokud ano, pak vyzkoušejte některé z níže nabízených chorvatských pláží.

Pakleni otoci – Hvar

Spousta malých zátočin, které svou krásnou a tyrkysovou vodou uhranou natolik, že zde vydržíte klidně celý den. Na ostrově Hvar najdete ostrovy Pakleni otoci. Je zde nádherné moře, krásná pláž i příroda okolo.

Mia – Brač

Ostrov Brač disponuje spoustou cyklostezek, oliv, chutných olivových olejů a podobně. Jakmile si vše prohlédnete, můžete navštívit pláž. Na rohu pláže Zlatni rat najdete pláž Mia, kde je křišťálově čisté moře, ve kterém vidíte jemné oblázky. Okolo najdete skály a krásně voňavé borovice, které jsou pro Chorvatsko tak typické.

Stiniva – Vis

Ostrov Vis toho opět má mnoho co nabídnout. Jednou z pláží je také Stiniva, která byla jeden rok vyhlášená za nejkrásnější v Evropě. Asi nebudete úplně sami a schovaní, protože ji najdete poměrně snadno, ale stojí určitě za návštěvu. Skály, které si můžete prohlížet při plavání v moři, vám vždy vyrazí dech.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.