Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Kam v Chorvatsku na pláž? Vyzkoušejte některý z tipů! 1
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: July 27th, 2019

Každoroční dovolená je u vás ve znamení moře? Ať už jedete na dovolenou do míst, kde to znáte nebo minimálně do destinace, kterou znáte. U Čechů stále vyhrává Chorvatsko, které ač na to vůbec nevypadá, má toho stále hodně k prozkoumání. Chorvatsko, to není jen Makarská, městské pláže nebo pláže, které náleží k hotelu. Je to spousta na první pohled schovaných nebo tolik „ne oblíbených“ pláží. Místa, která vás nadchnou, i když budete muset vyvinout trošku víc úsilí, jak se k nim dostat.

Méně turistů a klid

Ač se možná na dané pláže dostanete lehčí procházkou, budete muset projít nějakým lesem a podobně, odměnou vám bude krásná a mnohdy lidmi nepoznamenaná pláž, která vás přivítá tichem, klidem a minimem turistů. To přeci za trochu námahy stojí. Jaké pláže tedy můžete hledat? Které by vám rozhodně neměly uniknout?

Punta rata – Brela

Makarská riviéra je stále nejoblíbenější a nejvyhledávanější lokalitou, kterou ke své dovolené volí spousta lidí, krásné a oblázkové pláže, pěkně hezky jedna vedle druhé. Když jsme u toho, můžete denně být na jiné pláži. Jednou z takových pláží je Punta rata, kterou byste rozhodně neměli vynechat. Turisty oblíbenější, ale opravdu krásná, že to za návštěvu stojí.

Krcalo – Pag

Jde rovněž o jeden z oblíbenějších ostrovů. Pohoří Velebit zatím ještě turisté tolik neznají, takže zde můžete najít opravdu dechberoucí pláže. Například taková pláž Krcalo najdete na výběžku ostrova a přístup bude lehce náročnější a někdy i trochu dobrodružný. Avšak námaha, kterou vynaložíte, se vám bohatě vyplatí. Tyrkysové a nádherně průzračné moře, božský klid, který ruší jen šum moře. Kamenitý terén, který tvoří zajímavou scenérii a jen pár lidí. To všechno si můžete nerušeně užívat.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.