Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Tajná místa – kam vám průvodci v Chorvatsku nevezmou? 1
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: July 8th, 2019

Jako turisté navštívíte v daných zemích jistě místa, která jsou známá a turisty velmi vyhledávaná. Není se čemu divit, každý chce vidět to, o čem se v dané zemi hovoří nejvíce. Přeci jen, přátelé, kteří už v dané zemi byli, se vás budou ptát, jak se vám líbí to či ono místo. Stále jsou však místa, která turistům zůstávají utajená a někdy je to škoda. Nebylo by proto lepší i v Chorvatsku, kam se na dovolenou chystáte, podívat se někam, kde to lidé až tak úplně neznají?

Kouzlo nedotčené přírody

Možná tato místa obyvatelé Chorvatska znají, možná se na ně někdy i sami vypravují. Ovšem turistům, těm to zůstává utajeno, což je velká škoda. O jejich kouzlu ví jen velmi málo zasvěcených, cestovní kanceláře vám tato místa nejspíš neporadí. Nemáte moc v oblibě spoustu turistů a památky, které zná a vidí opravdu každý? Vyzkoušejte tyto tipy!

Odysseův ostrov

Na ostrově Mljet, na který turisté moc nejezdí, najdete národní park, který je opravdu krásný. Na tento ostrov se dostanete loděmi. Budete-li na Korčule, Pelješanci nebo přímo v Dubrovníku, určitě by vám tento ostrov neměl uniknout. Milovníci cyklistiky si zde užijí spoustu cyklostezek, které můžete projet. K dispozici bývají i půjčovny kol. Můžete se vydat do městeček a vesniček, kde ochutnáte kozí sýr, víno a narazíte na příjemné místní lidi.

Můžete zde využít také koupání ve dvou slaných lagunách, které se propojují. Jde o Veliko a Malo jezera. Voda je tu průzračná, teplejší než v moři a hlavně je zde pro koupání příjemný klid. Pokud nemáte rádi spoustu lidí, křik a řev dětí, pak je toto jedno z těch nejlepších míst, které můžete navštívit a které si na první dobrou zamilujete. Vyzkoušejte toto zapomenuté místo i vy.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.