Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Nebojte se vydat do Chorvatska i s malými dětmi
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: September 22nd, 2015

Pro rodiny s dětmi jsou vhodné pláže s pozvolným vstupem do vody. Nejedná se jen o ostrovní pláže, v Chorvatsku jich je plno dalších. Jsou snadněji dostupné a přesto skvělé!

Biograd na moru a pláž Dražica

Chorvatské letovisko Biograd na moru je mezi Čechy čím dál tím oblíbenější. Pláž Dražica se nachází v jeho jihovýchodní části a to mezi hotelem Adriatic a pláží Soline. Za deset minut se na pláž můžete dostat i pěšky a to po velice pěkné promenádě podél pobřeží.

rodinná dovolená

Zde se můžete zastavit v nějaké kavárně, občerstvit se či zakoupit nějaký pěkný suvenýr. Samotná pláž je oblázková a považuje se opravdu za tu nejkrásnější v severní části Dalmácie. Délka pláže je kolem tři sta metrů a vstup do moře je pozvolný. Samozřejmostí je půjčovna sportovního vybavení, vodních skútrů, člunů i šlapadel. Dále je zde bazén s mořskou vodou a vysoký tobogán s bazénem. Součástí pláže Dražica jsou sprchy, toalety, převlékárny, lehátka, restaurace i plážový bar.

Zadar a letovisko Zaton

Mezi další velice pěknou pláž pro rodiče s dětmi patří ta v letovisku Zaton, které leží asi patnáct kilometrů na severozápad od města Zadar. Jedná se o jedno z nejlépe vybavených letovisek. V celém komplexu můžete najít sportovní zařízení pro tenis, minigolf, fotbal i házenou.

Co se týče samotné pláže, jedná se o písečnou a částečně oblázkovou pláž dlouhou jeden a půl kilometru. Moře je zde poměrně mělké, a proto je toto místo vhodné i pro malé děti.

s dětmi do Chorvatska

Samozřejmostí jsou sprchy, převlékárny, lehátka i slunečníky. Děti potěší skluzavky, tobogány, jumping centra, velké vodní skluzavky, vodní hrady i dětská hřiště. Pláž pro děti jako dělaná, co říkáte? Děti navíc v letovisku Zaton mohou udělat vlastní autoškolu, navštívit dětskou diskotéku apod.

Medulin a pláž Bijeca

Poslední pláží, kterou si dnes představíme je Bijeca ve městě Medulin. Jedná se o jeden kilometr dlouhou písečnou pláž obklopenou mnoha stromy, pod které se lze schovat před přímým sluncem. Vstup do moře je mírný, vhodný zejména pro menší děti. Na pláži se nachází mnoho barů a restaurací. Pro děti je připraven tobogán a vodní hry.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.