Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Poslední dny svobody v Chorvatsku
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: October 13th, 2020

Dostali jste pozvánku na svatbu své milované kamarádky a první, co vás napadlo bylo to, že musíte okamžitě začít zařizovat rozlučku snů se svobodu? Rozlučku je vhodné plánovat dopředu tak, abyste vyladili všechny detaily, a zároveň vybrali to nejdůležitější – místo.

Nemusíte se samozřejmě upínat jen na Česko, jak už tomu bývá zvykem. Co takhle zvolit moře, pláž a míchané koktejly? Za to vás bude vaše kamarádka milovat. A lokalita? Rozlučte se v Chorvatsku v pěkné vile nebo soukromém apartmánu.

Proč zrovna Perla Jadranu?

Právě díky své křišťálové vodě je tato země známá jako oblíbená turistická destinace nejen Čechů. A kromě moře je to země neuvěřitelně rozmanitá, co se kultury, historie a překrásné přírody týče.

Přes den si budete užívat koupání v moři, opalovačky na pláži, relax a popíjení koktejlů. Večer vyrazíte do klubu a užijete si skvělou párty. A kromě jiného můžete vyrazit na krásná místa Chorvatska. No není to rozlučka snů?!

Úžasné pláže pro šílenou zábavu

Pokud se vydáte do Chorvatska kvůli rozlučce, pak musíte strávit minimálně jeden večer v Novalji na ostrově Pagu. Taktéž přezdívaný ostrov ,,chorvatská Ibiza“ je velmi populární pro party 24 hodin denně.

Vychutnejte si zde krásnou oblázkovou pláž a aktivity například v podobě vodních skútrů. Pokud vás zajímají kluby, navštivte Kalypso, Aquarius a nebo Papaya, kde si vychutnáte nejen celodenní party, ale i skvělé drinky.

Oblázková pláž kempu Vira ve městě Hvar vás uchvátí svou atmosférou. Objevte krásné pláže a poté se vraťte zpět do města Hvar, kde na vás čekají skvělé párty. Tahounem je klub Carpe Diem, který se pyšní party promenádou, díky které Hvar patří mezi oblíbené destinace.

Městská pláž v Poreči nabízí možnosti v podobě sportovních aktivit, jako jsou například plachtění, jet-ski, vodní lyžování a tak dále. Pláž je taktéž oblázková s betonovými částmi a byla oceněna Modrou vlajkou.

Každodenně po 20. hodině nabízí plážový klub Colonia Iulia Parentium svým návštěvníkům zábavu až do časných ranních hodin. Klub se stal velmi populární i díky světově známým dýdžejům.

Dubrovník

Kromě party večerů byste si měli udělat výlet do Dubrovníku. Prozkoumáte skutečnou historii z dávných dob a nasajete pravou majestátní atmosféru tohoto města.

A pokud je vaše kamarádka fanouškem Hry o trůny, bude to plus navíc. Dubrovník byl v této slavné sérii skutečným domovem krále.

Plitvická jezera

Kouzelné výhledy, tyrkysová voda a vodopády, to je symbolem Plitvických jezer. Pokud budete mít tu možnost, určitě si sem udělejte výlet, protože tento mohutný a okouzlující důkaz přírody stojí za to.

Při návštěvě však dbejte ochranu ekosystému a nenechávejte nikde například odpadky. Přece nechcete, aby těchto krásných 16 jezer, přišlo nazmar.

A na závěr…

Především nezapomeňte na trička s potiskem, která budou sloužit jako skvělá rozlučková vzpomínka. Výběr je jen na vás. Vtipná trička pro rozlučku se svobodou můžou dokonale doplnit každou rozlučkovou párty!

Jistě najdete spoustu dalších tipů, jak zorganizovat poslední den svobody. Nicméně dbejte hlavně na to, aby se budoucí nevěsta bavila a nic na programu se nezadrhlo. My vám především přejeme, ať si rozlučku se svobodou užijete a v Chorvatsku se vám líbí!

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.