Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Relax v Chorvatsku – kam se vydat na wellnes?
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: April 15th, 2020

Je pro vás Chorvatsko synonymem pro moře a dovolenou si neumíte představit jinak než v apartmánu, který bude poblíž moře, kam budete den co den chodit? Možná jeden menší výlet po okolí, ale primárně je to moře, pro které jedete do této země? Je vše dovolená delší a vy si kromě moře chcete zkusit dopřát možná něco jiného a nového? Oddechnout si, možná si udělat dovolenou na podzim či v zimě, kdy moře nebude tak příjemné, jak si myslíte. I zde si můžete užít příjemné wellnes pobyty, které pomohou odstranit únavu, stres, odpočinete si a krásně se zrelaxujete. Chorvatsko je pro tyto případy jako dělané!

Krásné Chorvatsko a wellnes

Spousta starostí a stresu? Wellnes v Chorvatsku vás zbaví všeho! Můžete využít saunu, vířivku, termální koupele, masáže a krásu Chorvatska. I zde existují oblíbená lázeňská města, kde si dosyta užijete všeho, co má správný wellnes pobyt mít. Kam se můžete vydat?

Opatija

Svůj status klimatických lázní si vysloužilo toto město již v roce 1899 a je tedy nejstarším lázeňským městem, které najdete na pobřeží Chorvatska. Jde o velmi oblíbené přímořské letovisko a to zejména během podzimu a zimy. V tomto městě najdete spoustu wellness a lázeňských komplexů, které nabízejí svým hostům kompletní servis. Kromě jiného je tady také bohatý kulturní život, takže k relaxaci přijde také zábava.

Ostrov Pag

Tento ostrov je spojován s bahnem, respektive s léčivým bahnem. Našedlé bahno je zde populární a využívá se pro léčbu pohybového ústrojí. Je nutné jej aplikovat na tělo čerstvé. Už mnoho lidí splakalo nad výdělkem, kdy si jej přivezli domů. Z bahna během několika chvil vyprchává léčivá látka a pak už máte doma pouze špinavé bahno, které najdete kdekoliv ve světě.

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.