Doporučujeme: UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz Adriatic.hr Apartmány

» Vítkovice Tours Chorvatsko 2016
Autor | 0 Komentářů
Publikováno: January 7th, 2016

Cestovní kancelář Vítkovice Tours nabízí dovolenou v Chorvatsku již hodně let a patří k nejstarším cestovním kancelářím na českém trhu. Nabídka Vítkovice Tours Chorvatsko 2016 zahrnuje jak samotné ubytování v Chorvatsku tak i celou dovolenou v Chorvatsku s dopravou.

Již od roku 1991 se CK Vítkovice Tours specializuje na Jadran a Chorvatsko. CK nabízí více než 70 nástupních míst po celé ČR vám zaručí bezproblémovou autobusovou dopravu do Chorvatska. V široké nabídce ubytovacích kapacit naleznete pobyty vlastní, autobusovou i leteckou dopravou do více než 350 pobytových míst od Severní Itálie a Istrie přes Kvarner, Dalmácii, dalmátské ostrovy až do Černé Hory a Albánie.

Vítkovice Tours Chorvatsko 2016Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS je zakládajícím členem Asociace cestovních kanceláří a je pojištěna ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. u GENERALI Pojišťovny a.s.. Zákaznici velmi oceňují širokou síť delegátů, kteří jsou jim v pobytových místech na Jadranu plně k dispozici. Produkty VÍTKOVICE TOURS zakoupíte v pobočkách v České , na Slovenské republice i v Polsku nebo u více než 1300 autorizovaných prodejců. Nabízených služeb využije každoročně více než 40.000 zákazníků.

Pokud však hledaté levně Chorvatsko bez cestovky doporučujeme hledat soukromé apartmány na stránkách UBYTOVÁNÍvCHORVATSKU.cz

Profil | Přihlášen přes RSS
Podobné články nenalezeny.